Lid worden

U leest onze website en wilt graag lid worden? Neem dan telefonisch 06-30140035 of per e-mail (secretariaat@societeit-prinsvanoranje.nl) contact op met de secretaris en vermeld uw naam en adresgegevens. U ontvangt per omgaande onze welkomsbrochure, een inschrijfformulier en een begeleidende brief met de benodigde gegevens. Het Bestuur heet u bij voorbaat van harte welkom!

In het jaar 2017 is het Bestuur van de Sociëteit Prins van Oranje gestart met een promotiecampagne met als doelstelling de naamsbekendheid “Sociëteit Prins van Oranje” op te krikken en te visualiseren. Dit heeft geresulteerd in o.a. navolgende initiatieven:

Introductie Prix d’Orange.

Op 29 oktober 2017 is de invoering van de “Prix d’Orange” van start gegaan: een vanaf dat moment periodiek evenement, waarbij de Sociëteit een stimuleringsprijs uitreikt aan aanstormend regionaal talent (het accent daarbij ligt op muziek, dans, ballet, musical).

Promotie-artikelen

Op locaties waar activiteiten van de Sociëteit plaatsvinden, wordt op een duidelijk zichtbare plaats een (welkomst)banner neergezet.
In hotel Wilhelmina heeft de ontbijtzaal (eerste zaal rechts bij binnenkomst) de naam “Sociëteit Prins van Oranje-zaal” gekregen. In deze zaal vindt regelmatig een activiteit plaats. Wilt u deze activiteit afsluiten met een diner in het restaurant, krijgt u een korting van 10% op de à la carte-kaart.

Aan de gevel van hotel Wilhelmina hangt een uit de oude doos opgediept naambordje “Sociëteit Prins van Oranje”.
Bij uw inschrijving als lid ontvangt u een insigne met ons logo en de naam “Sociëteit Prins van Oranje”.

Een keer per jaar kookt het Bestuur voor zijn leden. En dat alles onder het motto: “Samen maken we de Sociëteit Prins van Oranje weer net zo groot en bekend als vroeger!”