Doet u mee?

Uw betaalopdrachten aan de bank
Handmatige geschreven betaalopdrachten worden automatisch gelezen.
Daarbij wordt onduidelijk handschrift door de computer geïnterpreteerd en komen er vreemde, onleesbare woorden. Soms moeten wij opbellen naar de afzender om te achterhalen voor welke activiteit de betaling is bedoeld.
Daarom vragen wij u het volgende:
Vermeld de CODE, die wij opgeven, in HOOFDLETTERS en voeg geen extra omschrijvingen toe.

Voorts vragen wij u, indien u inschrijft voor meerdere activiteiten ineens, deze op één overschrijving te plaatsen. Als er vijf activiteiten op een overschrijving staan in plaats van één overschrijving, sparen wij 80 % van de boekingen uit.

Dank u zeer voor uw medewerking.

Bij sommige activiteiten is er een maximum aantal deelnemers 
Door het overmaken van het verschuldigde bedrag kunt u zich aanmelden.

Introducees

Indien introducées worden toegelaten, staat dit altijd vermeld bij de activiteit.
Als regel betalen zij een toeslag voor deelname. 

Afmelding bij activiteiten

U hebt zich aangemeld door middel van betaling voor een activiteit. Ongetwijfeld komt het voor dat u op het laatste moment niet kunt of wilt deelnemen. Daar kunnen diverse redenen aan ten grondslag liggen. 

Binnen de Sociëteit Prins van Oranje is het gebruikelijk dat men zich in een dergelijke situatie tijdig afmeldt bij een van de bestuursleden. Gebeurt dat niet, dan betitelen wij dit als “no-show-gedrag”. Wanneer wij uw afmelding ruim van tevoren ontvangen, kunnen wij uw reservering annuleren en ontvangt u in een aantal gevallen uw geld terug. Restitutie is afhankelijk van de grootte van het aanmeldingsbedrag ten opzichte van de daarmee gepaarde gaande administratiekosten.