Rondleiding

Vrijdag 15 maart 2019 om 14.00 uur: Rondleiding in de studio van L1 in Maastricht. Ontvangst met koffie en vlaai. De rondleiding duurt anderhalf uur en is ook voor rollators en rolstoelen toegankelijk.

Aansluitend toeren we door het mooie Zuid-Limburgse land en gaan we voor een rondleiding van één uur naar het kerkje in Wahlwiller.

Nadere info omtrent het kerkje:
Aad de Haas was een visionair schilder. Hij schilderde niet het uiterlijke maar doorzag het innerlijke en beeldde dit trefzeker uit. Door te laten zien wat er werkelijk gebeurde bracht hij de kruisweg terug tot de essentie. De gids laat u versteld staan als hij uitleg geeft over de controverse die de minimalistische schilderingen eind jaren veertig van de vorige eeuw teweegbrachten en over hun ontroerende symboliek en zeggingskracht.

Vertrek per bus om 12.30 bij het Arriva busstation en om 12.35 uur op de Parkeerplaats bij het Trefcenter (bij KFC).

Aanmelden door betaling van € 33,- voor de bus en 2 rondleidingen met code LIMBURG. Introducees betalen € 5,– extra.

Bij terugkomst in Venlo rond 18.30 uur wordt er bij Wilhelmina een gezamenlijk diner georganiseerd voor € 20,-. Bij onvoldoende belangstelling voor een gezamenlijk diner kan individueel gedineerd worden met een Sociëteitskorting van 15 % op de gehele rekening.